Mitä tapahtui, kun Mielensäpahoittaja kohtasi Nokia-insinöörin?

Vaimo on vuodeosastolla, joten Mielensäpahoittaja palkkaa avukseen Alin, jolle Suomi on uusi. Kukapa olisikaan parempi kertomaan suomalaisuudesta, kuin Mielensäpahoittaja. 

Kuluu paljon saunapuita, pottuja ja kahvia, kun Mielensäpahoittaja kertoo Suomen vaiheita. Miten viinatrokarit, sukset ja Kekkonen liittyvät Mielensäpahoittajaan? Mikä oli se neuvo, jota Mika Myllylän olisi kannattanut kuunnella? Tuomas Kyrön romaaniin perustuvan näytelmän kantaesitys on helmikuussa Tampereella.

Lue lisää näytelmästä Tampereen Työväen Teatterin sivuilta

Majoitus Tampereella

Tampereen Cumulus City -hotellit toivottavat sinut tervetulleeksi teatterilomalle! Molemmat hotellit sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Tampereen Työväen Teatterista, Cumulus City Hämeenpuisto vain lyhyen kävelymatkan päässä. 

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Tampereella
alk. 97 € / yö / yhden hengen huone
alk. 115 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan löylyt

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 38 € / lippu
Esityspäivä Klo
pe 10.2. 19.00
la 11.2. 13.00
pe 24.2. 19.00
la 25.2. 13.00
la 11.3. 19.00
pe 24.3. 19.00
la 25.3. 13.00
la 8.4. 19.00
pe 21.4. 19.00
la 22.4. 13.00

 

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus City Hämeenpuistossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 108 €/yö/1 hh ja 128 €/yö/2 hh (Cumulus City Hämeenpuisto). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina 2 viikkoa ennen esitystä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Kari Sunnari, Tampereen Työväen Teatteri