Cumulus City -hotellien Teatterilomalla Kemissä: Popula

Poliisin kanssa tekemisiin joutuvat Perttu ja Pirjo etsivät yhdessä mielekkyyttä pahalle ololleen ja löytävät henkisen kotinsa Popula-puolueesta, jonka karismaattinen johtaja tuntuu puhuvan juuri heille. Popula käsittelee niin perhesuhteita, pettymyksiä, politiikkaa kuin myös kosketuksen tarvetta. Esitys vie katsojat mukanaan kotisohvilta lähiöbaariin ja yökerhosta dementiakotiin samalla antaen suunvuoron niin sekakäyttäjille, ylemmälle toimihenkilölle, afrosuomalaiselle teinille kuin uusnatsillekin. 

Lue lisää näytelmästä Kemin kaupunginteatterin sivuilta.

Majoitus Kemissä

Tervetuloa Teatterilomalle Kemiin. Modernissa Cumulus City -hotellissa majoitut kätevästi keskustassa, kaupungin tarjonnan keskiössä. Teatteriloma on irtiotto arjesta!

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Kemissä
alk. 89 € / yhden hengen huone
alk. 112 € / kahden hengen huone

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen  Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 22 € /lippu 
Esityspäivä Klo
la 18.2. 19.00
pe 3.3. 19.00
la 4.3. 14.00
pe 7.4. 19.00
la 8.4. 14.00
pe 21.4. 19.00
la 22.4. 14.00
pe 5.5. 19.00
la 6.5. 19.00

 

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia huonehinnat alkaen 99 €/yö/1 hh ja 124 €/yö/2 hh. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä. 

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Kemin Kuvaamo