Cumulus City -hotellien teatterilomalla Kouvolassa: Poikamiesboksi

Vauhdikas musikaalikomedia sinisilmäisen sankarin noususta uraportailla

Chuck haluaa menestyä, joten on hylättävä hiiren maine. Hän tekee pomoportaalle pikkupalveluksia ja ura lähteekin nousukiitoon. Voiko omatunnon vaientaa ja todellisen sydämensä unohtaa? 60-luvulle sijoittuva musikaali perustuu suosittuun elokuvaan. Lue lisää esityksestä Kouvolan Teatterin sivuilta

Majoitus Kouvolassa 

Tervetuloa teatterilomalle Kouvolaan. Cumulus City Kouvola sijaitsee lyhyen kävelymatkan päästä Kouvolan Teatterista. 

Varaa tästä 

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään 5 vuorokautta ennen näytöstä.

Majoitus Kouvolassa
alk. 75 € / yö / yhden hengen huone
alk. 88 € / yö / kahden hengen huone

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 35 € / henkilö
Esityspäivä Klo
la 25.2. 13.00 ja 18.00
la 18.3. 13.00
la 25.3. 18.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 83 €/yö/1 hh ja 98 €/yö/2 hh. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 5 vuorokautta ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Kouvolan Teatteri