Cumulus City -hotellien teatterilomalla Helsingissä: Saikkua, kiitos!

Saikkua, kiitos! on stand up –koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylväsniemen käsialaa. Illan aikana selviää muun muassa, voittaako terveyskeskuslääkäri Eiran yksityisen plastiikkatohtorin lääkäreiden SM-kilpailuissa. Riemastuttava esitys irvailee lähes kaikelle sairastamiseen liittyvälle.

Lue lisää näytelmästä Helsingin kaupunginteatterin sivuilta.

Majoitus Helsingissä

Tervetuloa teatterilomalle Helsinkiin! Helsingin Cumulus City -hotellit Kaisaniemessä, Meilahdessa, Kalliossa ja Hakaniemessä sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Studio Pasilasta.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Helsingissä
alk. 77 € / yö / yhden hengen huone
alk. 90 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 34 € / lippu
Esityspäivä Klo 
pe 10.2. 19.00
la 11.2. 19.00
pe 10.3. 19.00
la 11.3. 19.00
pe 24.3. 19.00
la 25.3. 19.00
pe 21.4. 19.00
la 22.4. 19.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus City Kalliossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 85 €/yö/1 hh ja 100 €/yö/2 hh (Cumulus City Kallio). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Helsingin kaupunginteatteri