Cumulus City -hotellien teatterilomalla Helsingissä: Keuhkot

Näytelmä on pieni, mutta sen kysymykset ovat suuria. Valinnat ja niiden seuraukset sekä elämän ennustamattomuus pitävät katsojan jännityksessä viimeiseen hengenvetoon asti. Duncan Macmillianin intiimin, mutta myös monikerroksisen menestysnäytelmän on suomentanut ja ohjannut taiturimaisesta dialogistaan tunnettu Juha Jokela. 

Lue lisää näytelmästä Kansallisteatterin sivuilta

Majoitus Helsingissä

Tervetuloa teatterilomalle Helsinkiin! Cumulus City -hotellit kaupungin keskeisillä paikoilla takaavat sujuvan kaupunkiloman. Cumulus City Kaisaniemi sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Kansallisteatterin Suurelta näyttämöltä. Myös muista hotelleistamme Hakaniemestä, Meilahdesta ja Kalliosta on suorat liikenneyhteydet teatterille.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Majoitus Helsingissä
alk. 77 € / yö / yhden hengen huone
alk. 90 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 25 € / lippu
Esityspäivä Klo
pe 21.4. 19.00
la 29.4. 19.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Esimerkkihinta on alkaen-hinta Cumulus City Kalliossa. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain Restelin oman varaussivuston kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 85 €/yö/1 hh ja 100 €/yö/2 hh (Cumulus City Kallio). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään torstaina kaksi viikkoa ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Timo Teräväinen, Kansallisteatteri