Kokouspaketit ja oheisohjelmat

Kokouksiin ja tapahtumiin voi yhdistää erilaista piristävää tekemistä. Kysy myös oheisohjelmia kokouksesi yhteyteen.

Kokouspaketit Tampere

Vaivattoman kokouspäivän vietät Tampereen suosituimmissa Cumulus City -hotelleissa. Suurimmat kokoustilat löydät Koskikadun Cumulus-hotellista. Siellä suurimpaan kokoustilaan mahtuu jopa 250 henkilöä. Hotelli Cumulus City Koskikadulla on viiden erikokoisen kokoustilan lisäksi mahdollista pitää kokouksia ravintolakabinetissa. Kabinettiin mahtuu 30–80 henkilöä ja tila on varattavissa myös yksityistilaisuuksiin.

Vasta uudistetussa Hotelli Cumulus City Hämeenpuisto Tampereessa on käytössäsi kaksi eri kokoustilaa. Modernit kokoustilat soveltuvat parhaiten noin 20 henkilön kokouksiin.  

Kokouspaketit Turku

Edulliset ja monipuoliset kokouspaketit saat Hotelli Cumulus City Turusta. Turun Cumulus Cityssä on viisi eri kokoustilaa. Suurimpaan kokoustilaan, Airistoon, mahtuu 60 henkilöä. Vaihtoehtoja on myös pienempiin kokouksiin. Pienemmät kokoustilat ja neuvotteluhuoneet soveltuvat parhaiten alle 20 hengen tilaisuuksiin.

Erikoisuutena Turun Cumulus Cityn kokouspaketeissa on Talvipuutarha. Talvipuutarha sijaitsee Brasserie Armada –ravintolan vieressä ja sinne mahtuu jopa 60 henkilöä. Talvipuutarha sopii hyvin esimerkiksi muistotilaisuuksiin, häihin, syntymäpäiviin, pikkujouluihin ja aamiaiskokouksiin.

Dekkariseikkailu - Suomen jännittävin iltaohjelma

Kaipaatko ryhmäyttävää iltaohjelmaa kokouspäivän kylkeen? Dekkariseikkailu on ryhmille suunniteltu iltaohjelma, jossa tunnettujen suomalaisten kirjailijoiden rikosromaaneja on dramatisoitu mielenkiintoiseksi kaupunkiseikkailuksi. Lue lisää iltaohjelmista tästä »

Cumulus City -hotellin päiväkokouspakettiin sisältyy kokoustila sovitussa kalustuksessa sekä päiväkahvi, lounas ja iltapäiväkahvi.
Kokouspaketti räätälöidään tarpeidesi mukaan aamupalasta lähtien aina iltaan asti, unohtamatta rentouttavia yöunia työpäivän päätteeksi.