Majoittuvan kokousasiakkaan valinta - kokouspaketti Cumulus City -hotellissa

Kokouspaketti on sopiva valinta, jos haluat taata kokouspäivän onnistumisen.

Kokouspaketti räätälöidään tarpeidesi mukaan aamupalasta lähtien aina iltaan asti, unohtamatta rentouttavia yöunia työpäivän päätteeksi. Hyvin levänneenä ja runsaalla aamiais-buffetilla tankanneena on hyvä aloittaa uusi kokouspäivä. Päivän järjestelyt, kuten ruokailut ja kokoustilat hoidetaan puolestasi ja voit keskittyä pääasiaan, eli kokouksen järjestämiseen.

Tarjoamme kokousvieraille hyvät puitteet onnistuneen kokouksen järjestämiseen sekä kokouksen jälkeiseen majoittumiseen. Meillä voi valita tyynyn kattavasta tyynymenusta oman tottumuksen mukaan, jotta yöunet ovat mahdollisimman hyvät. Keskustassa sijaitsevat kaupunkihotellimme sopivat erinomaisesti laadukasta lepoa tarvitsevalle työmatkalaiselle.

Räätälöity kokouspaketti

Rakenna mieleisesi kokouspaketti sopimaan tarpeisiisi. Hotelleissamme on runsas tarjonta erilaisista kokoustiloista. Voit tutustua eri Cumulus City -hotellien tarjontaan hotellikohtaisilta sivuilta. Cumulus City -hotellien kokoustiloissa on käytettävissäsi uusinta teknologiaa kuten dataprojektori, valkokangas, audiojärjestelmä ja jopa kannettava tietokone tarpeen vaatiessa. Kokouspakettiin kuuluu tietysti myös muistiinpanovälineet ja muut haluamasi materiaalit.

Kokoustilamme ovat muunneltavissa toiveidesi mukaisesti. Perinteiseen teatteri-muotoon mahtuu eniten ihmisiä saliin. Luokka-muoto mahdollistaa helpomman kulkemisen paikoille. U-pöytä sopii esityksiin ja diplomaatti-pöytä vaikka kokouksiin. Mahdolliset tilamuodot ja osallistujamäärät eri tilamuodoissa on tarkistettava tilakohtaisesti.

Kaupunkihotellimme ovat aivan keskustan tuntumassa, joten kaupunkien kattavat palvelut ovat ulottuvillasi kokouspäivän jälkeen.
Sinun ei kuitenkaan tarvitse poistua hotellilta vaan voit virkistäytyä hotellin ravintolassa nauttien illallista tai jatkaa kokouspäivää hotellin saunaosastolla. Räätälöimme kokouspaketin ryhmällenne sopivaksi.

Majoittuva kokousasiakas nauttii kokouspalveluista, sisältäen kokoustilan sovitussa kalustuksessa, kahveineen, kahvileipineen ja lounaineen, sekä hotellipalveluista mukavan hotellihuoneen, saunan löylyjen ja monipuolisen buffetaamiaisen muodossa.

Cumulus City -hotellissa järjestät onnistuneet kokoukset!

Katso tarkemmat kokouspaketti tiedot hotellien sivuilta ja ota yhteyttä. Kokouspaketti kannattaa varata ajoissa, jotta takaat kokouksen onnistumisen.