Liikuntaa ja hyvinvointia - virkisty työn ohessa Cumulus City -hotelleissa

Yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa Cumulus City -hotellit tarjoavat runsaasti erilaisia liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä virkistysmahdollisuuksia kokouksen oheen tai yritystapahtumiin.

4event

4eventin tarjonnasta löytyy monipuolinen valikoima koulutuksia ja tapahtumia, jotka tuovat kokoukseenne uutta energiaa ja virikkeitä. Hyvinvointiohjelmat ovat halutessanne myös hyvä startti jatkuvaan yrityksenne henkilöstön hyvinvoinnista huolehtimiseen. Kaikkien Hyvinvointiohjelmien yhteydessä tarjoamme osallistujille virkistävät smoothiet. Katso TOP 3 hyvinvointituotteet.

Mindspring-valmentaja Suvi Bowellan

Yhteistyökumppanimme Suvi Bowellanin Mindspring-yritys tarjoaa yksilöllisesti räätälöityä tyky- ja virkistyskuntoutusta sekä yksilö- ja ryhmävalmennusta aiheena henkinen hyvinvointi, ravinto- ja kehonhuolto sekä rentoutuminen. Lisätietoja Mindspring-valmennuksesta.

Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy ja HPA Consulting Oy

Helsingin Itsepuolustuskoulu Oy ja HPA Consulting Oy tuottavat yhteistyössä yrityksille ja yhteisöille koulutuksia, joiden tarkoituksena on antaa osallistujille lisää motivaatiota sekä uskoa omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa. Tarjolla on niin luentoja kuin fyysisiä harjoituksiakin itsepuolustuksesta joogaan. Katso esimerkkejä treeneistä ja luennoista.