Kokoustilat Kuopio, Hotelli Cumulus City Keskusta Kuopio

Hotelli Cumulus City Keskusta Kuopio tarjoaa modernit ja monikäyttöiset kokous- ja juhlatilat aivan Kuopion keskustassa. Hotellissa on viisi muunneltavaa kokoustilaa, joista kolme voidaan yhdistää yhdeksi isommaksi tilaksi jopa 100 henkilölle. 

Kaikissa kokoustiloissa on varusteena: lehtiötaulu, internetyhteys, muistiinpanovälineet, valkokangas, videotykki ja kaiuttimet. Kokoustiloihin on lisäksi tilattavissa kannettava tietokone, piirtoheitin, cd-soitin, laserpointer, dianvaihtaja, fläppitaulu ja puheenjohtajan nuija. Kaikissa tiloissa on kokolattiamatto.

Etsitkö juhlapaikkaa?

Häät, syntymäpäivät, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, yritysjuhlat ja pikkujoulut järjestät helposti Cumulus City Keskusta Kuopio -hotellissa ydinkeskustassa. Legendaarinen Atlas-sali upeine puitteineen on ollut juhlapaikkojen aatelia aina 30-luvulta saakka. Helmenä on syytä mainita egyptiläistyyliset pylväät ja uniikit valaisimet, jotka saavat aikaan oman, ainutlaatuisen tunnelmansa. Juhlan herkullinen tarjoilu voidaan kattaa omaan huoneeseen, jolloin sali on kokonaan ryhmänne käytössä. Tanssilattiakin on salissa jo valmiina, esityksiä tai muuta pyörähtelyä varten.

Voit tutustua Cumulus City Keskusta Kuopion kokous- ja juhlatiloihin kätevästi virtuaaliesityksen avulla.

Ota yhteyttä!

Kokous- ja ryhmämyynti:
central.sales@restel.fi
0200 58 668 (0,17 €/puh + 0,75 €/min) 

Pyydä tarjous

Hotellin kokoustilat Teatterimuoto Luokka-muoto U-pöytä Diplomaattipöytä
20 henkilöä 12 henkilöä 12 henkilöä 12 henkilöä
50 henkilöä 30 henkilöä 22 henkilöä 20 henkilöä
20 henkilöä 12 henkilöä 12 henkilöä 12 henkilöä
15 henkilöä 8 henkilöä 8 henkilöä
86 henkilöä 48 henkilöä 38 henkilöä 36 henkilöä