Teatterilomalla Joensuussa: Koukussa

John Smith on tavallinen taksikuski, jolla on mukava työ, onnellinen avioliitto ja yksi lapsi. Tosin Johnilla näitä ydinperheitä on kaksi. Kaksi vaimoa, kaksi teini-ikäistä lasta. Kaksoiselämän ylläpitäminen on vain järjestelykysymys. Mutta mitä tapahtuu, kun lapset ovat ihastuneet toisiinsa chat-palstalla ja päättäneet tavata? Brittiläisen Ray Cooneyn farssi pitää otteessaan yllätykselliseen loppuhuipennukseen asti. 

Lue lisää Joensuun kaupunginteatterin sivuilta

Majoitus Joensuussa

Tervetuloa teatterilomalle Joensuuhun! Cumulus City Joensuu sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Joensuun kaupunginteatterista.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään 11 vuorokautta ennen näytöstä.

Majoitus Joensuussa
alk. 79 € / yö / yhden hengen huone
alk. 93 € / yö / kahden hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 24 € / lippu
Esityspäivä Klo
la 4.2. 19.00
la 11.2. 19.00
la 11.3. 19.00
pe 17.3. 19.00
la 18.3. 17.00

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai K-Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia hinnat alkaen 88 €/yö/1 hh ja 103 €/yö/2 hh. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 11 vuorokautta ennen näytöstä.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Joensuun Kaupunginteatteri