Cumulus City -hotellien Teatterilomalla Mikkelissä: Tuntematon sotilas

Tuntematon sotilas on Mikkelin Teatterin Suomen 100-vuotisjuhlaesitys. Lavalle marssitetaan kymmenkunta hahmoa, jotka ovat yksin tai yhdessä teokselle keskeisissä tilanteissa. Kun kyse on sodasta, on esimerkiksi pelko yksi kattavista teemoista - huumoria kuitenkaan unohtamatta. 

Lue lisää näytelmästä Mikkelin Teatterin sivuilta.

Majoitus Mikkelissä

Tervetuloa teatterilomalle Mikkeliin. Majoitu mukavasti modernissa Cumulus City -hotellissa aivan kaupungin keskellä - vain kulman takana Mikkelin Teatterista. 

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset viimeistään 7 vuorokautta ennen näytöstä.

Majoitus Mikkelissä 
alk. 72 € / yhden hengen huone
alk. 86 € / kahden hengen huone

 

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen  Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan käytön

Teatteriliput helposti majoitusvarauksen yhteydessä

  • 22 € /lippu 
Esityspäivä Klo
la 21.1. 19.00
pe 3.2. 19.00
la 18.2. 19.00
la 18.3. 19.00
la 25.3. 19.00
pe 7.4. 19.00
la 22.4. 19.00
pe 28.4. 19.00

 

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja PINS- tai Plussa-kortilla ja ne saattavat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta, muista valita varaukseen ”Minulla on Plussa- tai PINS-kortti". Ilman kanta-asiakaskorttia huonehinnat alkaen 80 €/yö/1 hh ja 95 €/yö/2 hh. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 7 vuorokautta ennen näytöstä. 

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Mikkelin Teatteri, Jere Lauha