Varausehdot

Hinnat

Huonehinnat vaihtelevat hotelli- ja paikkakuntakohtaisesti ajankohdan sekä kysynnän mukaan.

Kaikki voimassaolevat hintamme ja tarjouksemme voit tarkistaa helpoiten oman varaussivustomme kautta tai Restel Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle

Cumulus City -hotelleissa 10 € / huone / yö. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat veloituksetta.

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Ilman huoltajaa tai vanhempaa matkustavan alaikäisen huoltajan tai vanhemman tulee ottaa yhteyttä hotelliin ennen alaikäisen majoittumista. Tämä takaa, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotellissa ja, että hän on vastuussa alaikäisen toiminnasta hotellissa. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.

Turvallisuussyistä vain henkilökunta ja hotelliin sisäänkirjautuneet henkilöt päästetään hotellihuoneisiin ja muihin varattuihin tiloihin.

Lupatodistus alaikäisen (16 vuotta täyttänyt) yöpymiselle (PDF)

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa sisäänkirjautuminen klo 7 alkaen ja huoneenluovutus klo 23 mennessä. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi.

Saapuminen kello 18 mennessä
Huonetta pidetään varattuna klo 18 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Mikäli myöhäisemmästä saapumisajasta ei ole sovittu, hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Saapuminen kello 18 jälkeen
Jos tuloaika on klo 18 jälkeen, tulee varaus taata luottokortilla. Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas ei saavu, hotellilla on oikeus veloittaa yhden vuorokauden hinta.

Maksutapa

Maksun voi suorittaa etukäteen internet-varauksen yhteydessä verkkopankin kautta. Muussa tapauksessa maksu tulee suorittaa käteisellä tai luottokortilla vierailun yhteydessä. Osa tuotteista on varattavissa vain sillä ehdolla, että maksu suoritetaan etukäteen varauksen yhteydessä. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta. Ennakkoon maksettu varaus on kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 18 jälkeen.

PINS- ja K-Plussa-kortti hinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina maksaa joko käteisellä tai omalla, henkilökohtaisella maksukortilla.

Peruutukset

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä. Tietyistä ennakkomaksua vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Ehdot löytyvät varattaessa hintaan liittyvästä tuotekuvauksesta